review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Betonbanden kitten

De betonbanden specialist voor al uw kitwerk in en rondom uw woning of bedrijfspand

Uitsnijden van oude voeg

Kitten beweegbare elementen

Afkitten van balkons

Asfaltverwerking

Kelders afwerking

Offerte aanvragenBel 085-1301738
Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk
kitspecialist nederland

Wat zijn betonbanden?

Zoals al uit de naam blijkt is een betonband (meestal) gemaakt van beton. De functie van een betonbalk is om grind, tegels, klinkers of eigenlijk elk ander materiaal bij elkaar te houden. Een andere gangbare en veelzeggende naam voor de betonbanden is opsluitbanden. Het wordt vaak gebruikt bij bestrating, denk aan de stoeprand, maar ook in tuinen en dakterrassen. Voor elke toepassing bestaan er verschillende soorten betonbanden. De meest gangbare betonbanden hebben de vorm van een balk en deze zorgen ervoor dat er geen verschuivingen plaatsvinden bij het materiaal dat ze bij elkaar dienen te houden. In de meeste gevallen is het zeer belangrijk dat de betonbanden goed afgekit zijn, zodat er geen scheuren of barsten komen als de betonbanden gaan bewegen. Wilt u advies over betonbanden kitten? Neem dan geheel kosteloos en vrijblijvend contact op met Are You Kitting Me. De specialist in dilatatievoegen kitten en betonbanden kitten.

Voegen van balkons

Asfalt voegen

Kelders voegen

Bewegende objecten

Dilatatievoegen kitten

Betonbanden kitten

Garage voegen

Hoe kunnen wij helpen

Balkons kitten

Balkons kitten

Balkons opnieuw voorzien van Dilatatie voegen voor een optimale werking tijdens een belasting van balkons.
Asfalt kitten

Asfalt kitten

Wegdelen, parkeerdek of garage voegen voor een optimale belasting van asfalt parkeerplaatsen of garages.
Terrassen kitten

Terrassen kitten

Terrassen op uw daken, balkons of balustrade voegen voor een optimaal gebruik van uw buiten verblijven.
Vloeren kitten

Vloeren afkitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren en plinten volledig voor uw af.
Ramen kitten

Ramen kitten

Goed af gedichte ramen zorgt voor een beter comfort in huis. Onze kitters komen graag bij u langs voor het afkitten van uw ramen zodat u geniet van meer comfort.
Dilatatievoegen

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt scheuren voorkomen.

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Nederland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Waar worden betonbanden voor gebruikt?

Betonbanden worden vaker gebruikt dan men denkt. Overal kan je wel betonbanden tegenkomen. Denk aan parken en openbare wegen. In tuinen of bij de klinkers van een oprijlaan. Voor al deze verschillende toepassingen zijn uiteraard verschillende betonbanden beschikbaar. Niet al deze betonbanden hebben kitwerk nodig. Bij de betonbanden die de grond in gaan of de betonbanden bij de stoepen is het minder van belang dat ze professioneel afgekit worden. Bij de betonbanden op daken en dakterrassen is het daarentegen wel zeer belangrijk dat ze vakkundig gekit worden.

Varianten van betondbanden

Bij constructies waar waterdichtheid van belang is, zoals kelderwanden en -vloeren, worden vaak betonbanden gebruikt. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van een zogenoemde instortvoegenband. Deze wordt direct in het beton ingestort. Daarnaast kun je ook kiezen voor een latere afwerking, door opsluitbanden te gebruiken die achteraf op de voeg worden aangebracht.

Voor daken en dakterrassen worden betonbanden toegepast. Om afbrokkeling van de randen te voorkomen door de belasting van ‘levende’ gebouwen die bewegen. Wij als kitbedrijf helpen u daar graag bij.

betonbanden kitten
betonbanden kitten

Waarom betonbanden kitten?

De voornaamste functie van betonbanden is het bij elkaar houden van bepaalde materialen. Daarnaast worden ze veel gebruikt om te voorkomen dat er kieren, gaten en verzakkingen plaatsvinden. En juist bij de opsluitbanden die op dakterrassen en daken zijn geplaatst is het erg belangrijk dat alles goed gekit wordt. De redenen hiervoor zijn tweeledig; het tegengaan van lekkages en het zorgt voor flexibiliteit waardoor de kans op gaten, barsten en scheuren aanzienlijk wordt verkleind. De kitters van Are You Kitting Me hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van oude kit en de betonbanden afkitten. Voor vragen of voor een offerte, neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben een samenwerking met Kitbedrijf Amsterdam en Glaszetter Amsterdam.

Waarom een specialist?

Zoals u heeft kunnen lezen, is een betonbanden kitten niet iets wat je zomaar even doet. Wanneer u de verkeerde keuze maakt omtrent het juiste materiaal of niet de ondergrond op de juiste manier afwerkt, kan de schade enorm oplopen. De gevolgen zijn vaak van grote vormen en de kosten hiervan zijn hoger dan het inhuren van een betonbanden kitspecialist. Bij Dilatatievoegen-vervangen.nl voorzien we u graag van een echte specialist, die efficiënt en nauwkeurig te werk gaat.

betonbanden kitten specialist

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Verrijn Stuartweg 26
1112 AX Diemen

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Are You Kitting Me de specialist in het kitten van betondbanden?

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button